tisdag 24 mars 2015

Hej på er,
Idag tisdag var jag ute med kompisen Frank.
Vi åkte vid 08:00 vädret var som låvad kanon, det var tröggt fiskat, till slut fick vi en öring tyvärr för lite, den fick returneras.
Det låg mitt i sjön en kanot med fyra spö som trollade, han låg där hella dagen, bra jobbat, han fiskade och fivk moyion samtidigt.
Jag hörde på radio att många hade det tröggt idag om man kan trösta sig med det, men jag slutade fiska vid 15:00 vi får se på Lördag.
Michel

måndag 16 mars 2015

Hej på er,
Jag vaknade tidigt förra torsdag skulle ut och fiska.
Så här så det ut utanför stugan, då blir jag på gott humör.
Michel

torsdag 12 mars 2015


Hej på er igen!

Igår var det dags igen för en fiske tur, jag åkte klockan var 13:00 fiskade till 17:30 ca, vädret var fantastisk, strax efter jag hade lagt ut alla spö fick jag ett napp på riggen den släppte efter en kort stund, då tänkt jag nu är dom på gång,  men det blir inte något mer, lite tråkigt igen, men så är det.

Jag tänkte nu har jag köpt en flagga, det var kul att hänga upp den ibland. Besviken är jag, p.g.a. jag missar års mötte på bowlingen imorgon, det hade jag vänta på hela året.

Ha så trevligt.

Michel

 

torsdag 5 mars 2015

Här kommer bilden på kurt.
Hej på er,
Idag 5 Mars hade jag premiär, jag tog med mig kompisen Kurt som ville passa på prova sin nya overall, mycket belåten var han.
Fisket var sämre, ett napp fick vi den kändes tyng men den släppte efter några minuter.
Vi får ta nya tag, det var i alla fall kul att vara ute.